1052.Проблеми організації управлінського обліку на підприємствах харчової промисловості – тема 2
Зміст
Вступ………..3
Розділ 1. Теоретичні основи управлінського обліку на підприємствах………5
1.1. Місце управлінського обліку в менеджменті підприємства……....5
1.2. Впровадження системи управлінського обліку та його розвиток в Україні…..16
Розділ 2. Організація управлінського обліку на підприємствах харчової промисловості……20
2.1. Аналіз діяльності підприємств харчової промисловості в сучасних кризових умовах….20
2.2. Особливості управлінського обліку на підприємствах харчової промисловості……..26
2.3. Інформаційне забезпечення прийняття управлінських рішень на підприємствах харчової промисловості………31
Розділ 3. Вдосконалення системи управлінського обліку на підприємствах харчової промисловості….36
Висновки………..42
Список використаних джерел……44