1082.Управління накладними витратами –тема 10
Зміст
Вступ………3
Розділ 1 Теоретичні аспекти управління накладними витратами………..5
1.1 .Визначення сутності і класифікація накладних витрат підприємства...........5
1.2.Механізм управління витратами на підприємстві…12
Розділ 2 Аналіз управління накладними витратами на підприємстві харчової промисловості…..24
2.1.Аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства ТОВ «Наш продукт» 24
2.2.Аналіз динаміки та структури витрат підприємства…....29
2.3.Планування накладних витрат на підприємстві ТОВ «Наш продукт»...........34
Розділ 3 Шляхи вдосконалення методів управління накладними витратами на підприємствах харчової промисловості…..43
3.1.Планування, як метод оптимізації управління накладними витратами........43
3.2.Удосконалення інструментів оцінки рівня накладних витрат……..51
Висновки………..56
список використаних джерел…….58
Додатки……........61