1196. Формування асортименту та якості коньячних виробів
ЗМІСТ
ВСТУП..3
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА ТА ЯКОСТІ КОНЬЯКУ..5
1.1.Історія виникнення коньяку..5
1.2.Формування споживчих якостей коньяків..7
1.3.Класифікація та асортимент коньяків..12
1.4.Пакування, маркування, транспортування і зберігання коньяків..15
2. ОЦІНКА ЯКОСТІ ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ КОНЬЯКУ..17
2.1.Аналіз розвитку ринку коньяку в Україні..17
2.2.Методи оцінки якості коньяків..22
2.3.Оцінка якості вітчизняних коньяків..29
3. ПРОБЛЕМИ КОНЬЯЧНОЇ ГАЛУЗІ ТА НАПРЯМКИ ЇХ ВИРІШЕННЯ..39
ВИСНОВКИ..44
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ..47