1208. Інформатика

2011, Транспортний університет
Нет заданного изображения
Основная цена 80,00 грн.
Описание

Зміст

Теоретична частина

1. Як виконати об'єднання декількох комірок? Наведіть приклади даних типу Дата та Денежный.

2. В комірці D5 записана формула =B5*$C$5. Який вигляд матиме формула в комірках C7, D6, C12, E13?

3. Як заповнити рядок даними типу: січень, лютий, березень…? Як виділити декілька несуміжних діапазонів комірок? Приведіть приклад діапазону комірок.

4. Як можна одночасно розмістити декілька вікон аркушів на екрані? Як побачити зображення формул (а не результатів обчислень) у комірці після натискання клавіші ENTER? Як здійснюється видалення робочих аркушів?

5. Поясніть, як можна виконувати посилання у формулах на комірки, що знаходяться на різних аркушах та навіть у інших книгах?

Завдання: Знаходячись на Листі1, запишіть вираз для додавання елементів діапазону C1:D5 на Лист1, А1::А5 на Лист2 та С5:F5 на Лист4 цієї ж книги.

6. Майстер діаграм. Поясніть його призначення. Самостійно сформуйте деяку таблицю (список) даних та побудуйте за допомогою Майстра діаграм точкову діаграму. Виконайте всі 4 кроки з 4-х. Діаграму роздрукуйте.

Практична частина

Задача 1

Задача 1

Виконайте розрахунки в незаповнених комірках таблиці 1.

Кількість палива

Вартість палива

Вартість перевезення

Інші витрати

Транспортні витрати

Сплата податку

Загальні витрати

Залишок

Загальний прибуток

Побудувати формули для 1-го перевезення, всі інші отримати за допомогою маркера автозаповнення.

Задача 2

При перевищенні терміну договору про ремонт техніки підприємство, яке проводить ремонт, платить штраф по 203 грн. за кожен день, якщо кількість днів, які перевищують термін менша або дорівнює 12; якщо ж кількість днів, які перевищують термін, більше 12 , то штраф становить 203 грн. за кожен день плюс 251,2 грн. Обчислити величину штрафу за даними, приведеними в Таблиці 2.

Задача 3

В залежності від стажу роботи працівників підприємство частково компенсує вартість путівок на відпочинок. Компенсація не надається робітникам, що відпрацювали менше З років на підприємстві. Якщо працівник відпрацював більше або рівно 3 але менше 7 років йому компенсують 50% вартості путівки, при стажі більше або рівне 7 - 75%. Крім того, виконати обчислення, скориставшись Майстром функцій, за завданнями, що знаходяться в таблиці. Результати обчислень мають бути відображені в комірках з сірим кольором заливки. Дані для обробки знаходяться в Таблиці З

Задача 4

За день в аптеці були продані ліки, приведені в Таблиця 4. Виконати обчислення за вказаними в Таблиці завданнями

Список використаної літератури

Додатки

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6...20

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...