1319. Звіт з практики Готельний комплекс «Турист»
ЗМІСТ
1. Загальна характеристика ДП «ЗАТ Укрпрофтур» «Готельний комплекс «Турист»...........................................3
2.Організація роботи Готельного комплексу «Турист»..................................................................................................9
3.Організація роботи ресторанного господарства при готельному комплексі «Турист».....................................23
4.Організація управлінської діяльності в готельному комплексі «Турист»...............................................................31
5.Управління планово-економічною діяльністю та аналіз планування товарообороту готелю 36«Турист»....................................................................................................................................................................................36
6.Аналіз і планування товарообороту підрозділів ресторанного господарства.....................................................39
7. Аналіз і планування матеріальних ресурсів готельного комплексу «Турист»......................................................42
8.Аналіз планування трудових ресурсів підприємства та показників плану з праці та заробітної плати..............................................................................................................................................................................................46
9.Аналіз і планування фінансових ресурсів готельного комплексу «Турист»...........................................................54
10. Аналіз і планування прибутку готельного комплексу «Турист»...............................................................................65
11. Ціни і ціноутворення в готельному комплексі «Турист»............................................................................................71
11. Управління маркетинговою діяльністю підприємства................................................................................................73
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ.......................................................................................................................................................83
ДОДАТКИ...........................................................................................................................................................................................86