1357. Основи холодильної і сушильної технології
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
ПЛАН
1. Принципи збереження харчових продуктів із використанням холоду.....3
2. Схема камери холодильника, обладнаного скрубером.......6
3. Вимоги до винограду як сировини для сушіння........8
4. Перегрів і побуріння продукту в процесі сушіння.........9
5. Технологія сушіння абрикос.........12
Список використаних джерел............14