1469. Фізико-хімічні методи дослідження молока та молочних продуктів
З М І С Т
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ЛІТЕРАТУРНИЙ ОГЛЯД
1.1.Характеристика молока як товару та сировини для виробництва молочної продукції
1.2. Фізичні властивості молока
1.3. Хімічний склад молока
1.4. Особливості молока як полідисперсної колоїдної системи
РОЗДІЛ 2. ХІМІЧНІ ТА ФІЗИЧНІ МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ МОЛОКА
2.1. Відбір проб молока для аналізу
2.2. Основні фізичні методи дослідження молока
2.2.1. Віскозиметричний метод дослідження молока
2.2.2. Рефрактометрія молока
2.3. Хімічні методи аналізу молока.
2.3.1. Визначення кислотності молока.
2.3.2. Визначення вмісту лактози. Метод Бертрана.
2.3.3. Визначення вмісту лактози. Йодометричний метод.
2.3.4. Визначення вмісту лактози. Метод із використанням хлораміну-Т (міжнародний стандарт Fil – IDF 28-1964).
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ..35