1473. Фізичні та хімічні методи дослідження йогурту
Зміст
Вступ
Розділ 1. Загальні властивості йогуртів.
1.1. Загальні особливості йогуртів
1.2. Технологія отримання йогуртів
1.3. Органолептичні характеристики йогуртів
Розділ 2. Фізичні методи дослідження йогуртів
2.1. Підготовка до аналізу
2.2. Визначення вмісту жирів
2.3. Визначення вмісту вітамінів у йогуртах
2.4. Визначення вмісту сахарози рефрактометричним методом.
Розділ 3. Хімічні методи дослідження йогуртів
3.1. Визначення кислотності
3.2. Визначення вмісту вуглекислоти
3.3. Визначення вмісту сахарози. Метод Бертрана
3.4. Визначення вмісту сахарози. Йодометричний метод
3.5. Визначення сахарози. Метод із використанням ацетату міді.
3.6. Способи визначення спирту
Висновок
Список використаної літератури
Додатки………...34