1479. Фізичні та хімічні методи дослідження сгущеного молока
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ЛІТЕРАТУРНИЙ ОГЛЯД
1.1. Кон'юнктура ринку згущеного молока
1.2. Класифікація згущеного молока
1.3. Технологія виробництва згущених молочних консервів
1.4. Упаковка, маркування й зберігання згущеного молока
1.5. Властивості згущених молочних консервів
1.6. Вади згущеного молока
РОЗДІЛ 2. ЕКПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА. ПІДГОТОВКА ДО АНАЛІЗУ
2.1. Об'єкти й методи дослідження
2.2. Правила відбору проб
2.3. Органолептичний аналіз згущеного молока
РОЗДІЛ 3. ФІЗИЧНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗГУЩЕНОГО МОЛОКА
3.1. Визначення вологи в згущеному молоці із цукром
3.2. Визначення жирності
3.3. Визначення кількості й величини жирових кульок молока й молочних продуктів
РОЗДІЛ 4. ХІМІЧНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ ВЛАСТИВОСТЕЙ СГУЩЕНОГО МОЛОКА
4.1. Визначення кислотності
4.2. Визначення вмісту лактози
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ..32