1657. Аудит на малих підприємствах
ЗМІСТ
ВСТУП...............................3
Розділ 1. Теоретичні аспекти організації аудиту на підприємствах малого бізнесу....................5
1.1. Аналіз основних понять та аспектів при організації аудиту на підприємствах малого бізнесу...............5
1.2. Огляд нормативної та законодавчої бази аудиту на підприємствах малого бізнесу................9
Розділ 2. Методика аудиту на підприємствах малого бізнесу...............................12
2.1. Цілі та задачі проведення аудиту на підприємствах малого бізнесу..................12
2.2.Суттєвість, планування і організація аудиторської перевірки на підприємствах малого бізнесу.................14
2.3. Послідовність проведення аудиту на підприємствах малого бізнесу....................18
2.4.Типові порушення, які виявляються при проведенні аудиту на підприємствах малого бізнесу.................20
Розділ 3. Організація аудиту на підприємствах малого бізнесу підприємств харчової промисловості..............25
3.1. Загальна характеристика ПМП «Бісквіт»..........................25
3.2. Підготовка плану і програми перевірки ПМП «Бісквіт».....................27
3.3. Формування робочих документів аудитора.....................29
3.4.Підготовка підсумкової документації по результатах аудиту ПМП «Бісквіт»...............30
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ....................33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ..................36
ДОДАТКИ....................38