179. Аналіз чистого прибутку підприємства
Зміст
Вступ……………………………………………………………3
Розділ 1. Техніко–економічна характеристика підприємства харчової промисловості………………6
1.1. Значення і стан розвитку харчової промисловості на Україні…..…6
1.2. Аналіз фінансово–господарської діяльності ВАТ «Вінницямолоко»…………………………………8
1.3. Ефективність використання трудових ресурсів, кадрова політика.13
Розділ 2. Методичні основи економічного аналізу прибутку підприємства……………………..18
2.1. Прибуток підприємства як економічна категорія, його функції та значення…………….18
2.2. Джерела формування чистого прибутку підприємства…………….25
2.3. Розподіл і використання прибутку підприємства…………………..31
Розділ 3. шляхи підвищення прибутковості діяльності підприємства………………………………………………………….……36
3.1. Визначення головних внутрішніх і зовнішніх чинників підвищення прибутковості діяльності підприємства………….36
3.2. Резерви збільшення прибутку на ВАТ «Вінницямолоко»…….40
Висновки та пропозиції………………………………47
Список літератури………………………………………51
Додатки…………………………………………………………55