1831. Аналіз використання робочого часу
Зміст
Вступ.......3
Розділ 1. Техніко-економічна характеристика підприємства.............. 5
Розділ 2. Методичні основи економічного аналізу використання робочого часу........ 8
2.1. Кількісні показники використання робочого часу............... 8
2.2. Вплив показників використання робочого часу на продуктивності праці підприємства 12
Розділ 3. Аналітичні розрахунки витрат робочого часу на підприємстві ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №2......... 17
3.1. Аналіз використання трудових ресурсів підприємства.............. 17
3.2. Аналіз витрат робочого часу на ДП ВАТ «Київхліб»
Хлібокомбінат №2........ 23
Висновки................... 30
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ........... 32
Додатки..34