1908. Оптимізація логістичних рішень

(Транспортний) 2012 рік
Нет заданного изображения
Основная цена 100,00 грн.
Описание

План

Завдання. 3

Оптове підприємство існує на ринку лікарських засобів вже три роки. Сфера діяльності – закупівля медикаментів та продаж їх в точки збуту у трьох регіонах України: Захід, Північ, Південь. У збутовій діяльності воно співпрацює з посередниками. Власноруч постачаннями у точки збуту не займається. Підприємство в даному маркетинговому році скорегувало стратегічні плани і поставило перед департаментом логістики мету розробити оптимізаційний план управління асортиментним рядом і відповідно запасами.

У підприємства існує певний асортимент товару (таблиця 1), але необхідно винайти й виключити з обігу ті позиції, які а) не дають достатнього прибутку, б) дуже дорогі товари. Необхідно винайти причину, чому дані товари належать до певних категорій.

Для цього необхідно зробити АВС – аналіз з метою виявлення “top-позицій», й XYZ – аналіз за кожною з цих позицій. Розробити нормативи запасів (приклад норм запасів в таблиці 2), з урахуванням поставленого завдання та даними, що отримані з точок збуту (відомості кількості замовлень та постачань у точки збуту наведено в таблиці 3).

Зробити висновки щодо належності товарів до відповідних категорій і розробити пропозиції для а) С-групи, б) А-групи, в) В-групи.

Після цього відповідно погодитись або спростувати наявність даних проблем з вини посередника - збутовика – провести рейтингову оцінку тих посередників, які постачають певну категорію товарів до точок збуту. (дані щодо кількості запізнення, неналежної якості товару, а також яку групу веде певний постачальник - наведено в таблиці 4).

Виявити товари, які категорично необхідно виключити з портфелю закупівель. Замість них необхідно визначитись, в які інші товарі є доцільним інвестувати грошові кошти (до уваги пропонується перелік товарів в таблиці 5). Відповідно до цього необхідно визначити оптимальний розмір партії постачання з огляду на наявність знижки, транспортні витрати та витрати на складування (дані в таблиці 6).

Необхідно визначити вантажну та інші площі, необхідні для складування нового товару, то того ж потрібно розробити зонування: які товари будуть перебувати в гарячих та холодних зонах.

Виконання. 4

Список використаної літератури. 15

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...