1933. Економічний аналіз – варіант 4
ПЛАН
Варіант 4
1.Аналіз обсягу виробництва продукції харчового підприємства. 3
1.1. Аналіз випуску продукції за асортиментом і складом.. 3
1.2. Аналіз впливу структурних зрушень на обсяг продукції 6
1.3. Аналіз ритмічності випуску продукції 6
1.4. Аналіз якості продукції 8
1.5.Аналіз збуту продукції, системи технічного обслуговування та ціноутворення. 11
1.6. Аналіз рекламної роботи. 14
1.7. Аналіз виконання договорів про поставку і реалізацію продукції 15
1.8. Аналіз резервів зростання обсягу виробництва продукції 18
2.Порівняльний і факторний аналіз економічних показників за табл.1. 21
3.Необхідно визначити структуру випуску напоїв, динаміку зміни випуску напоїв. Обчислити відносні величини порівняння різних видів напоїв. Зробити відповідні висновки. 24
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.. 27