1936. Обробка сільськогосподарської птиці та ветчини
ЗМІСТ
РОЗДІЛ I. ВСТУП.. 3
1.1.Історичні нотатки. 3
РОЗДІЛ II.ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ З ОСНОВАМИ ТОВАРОЗНАВСТВА.. 6
2.1.Хімічний склад сільськогосподарської птиці 6
2.2.Значення птиці в харчуванні людини. 11
2.3.Класифікація. 13
2.4. Обробка с/г птиці 15
2.5. Способи заправлення птиці 19
2.6. Напівфабрикати з птиці: натуральні та з кнельної маси. 22
РОЗДІЛ III. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ПГХ.. 29
3.1.Охорона праці 29
3.2. Санітарія та гігієна. 34
3.3. Устаткування. 36
ВИСНОВОК.. 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 42