1963. Внутрішній економічний механізм – контрольна

НУХТ, 2012 рік
Нет заданного изображения
Основная цена 90,00 грн.
Описание
ПЛАН 
 

1.Адаптація операційної системи до зміни завантаження. 3

2.Комплекс маркетингу на підприємстві 7

Задача 14. 10

Умова:

Підприємство спеціалізується на виготовленні окулярів. Виробнича потужність його 500 000 окулярів на рік, яка використовується на 90%. Для виготовлення окулярів потрібні лінзи. Ціна однієї лінзи 4 грн. Витрати на оформлення і поставку однієї партії лінз (оформлення документації, транспортні витрати, поїздки агентів з постачання тощо) 450 грн. Витрати підприємства на утримання запасу лінз (капітал у запасах, утримання складу і т.п.) складають 15% від їх вартості.

Потрібно:

  1. Визначити оптимальну партію поставки лінз на підприємство.
  2. Встановити періодичність постачання лінз протягом року.

 

Задача 15. 13

Умова: Підприємство планує протягом 3 кварталу 2001 року відпустити у виробництво 400 т матеріалів за ціною 30 грн. Прогнозні дані про рух матеріалів підприємства наведено у таблиці:

Рух матеріалів

Кількість, т

Ціна, грн.

Залишок на початок періоду

70

30

Придбано:  17.07

150

31

13.08

200

29

20.09

50

33

 

Потрібно:

  1. визначити собівартість матеріалів, відпущених у виробництво протягом періоду в разі застосування одного з таких методів оцінювання товарних запасів: методу середньозваженої вартості, методів ЛІФО та ФІФО;
  2. розрахувати вартість залишків матеріалів на складі за кожним з названих методів;
  3. проаналізувати, який з методів найпривабливіший для підприємства за критерієм прибутковості.

Список використаної літератури. 16

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...