1966. Регіональна економіка (РПС) – варіант 4

варіант 4, НУХТ, 2012 рік, 20 грн одна задача
Нет заданного изображения
Основная цена 100,00 грн.
Описание

4 варіант

Задача 1

Визначити структуру виробництва галузей промисловості (тобто встановити частку галузей промисловості) у 2000 та 2001 роках та темпи прискорення по промисловості та галузях, а також розрахувати обсяги валової продукції по галузях у 2004 році, за умови, що темпи зростання залишаться незмінними. (Результати занести в таблицю).
Якщо відомо, що в 2000 р. обсяг валової продукції промисловості склав 45,0млн. грн., в т. ч. по підгалузях: І – 5,8 млн. грн.; ІІ – 19,4 млн. грн.; ІІІ – 11,8млн. грн.; IV – 8,0 млн. грн.

В 2001 р. обсяг виробництва у порівнянні з 2000 р. по промисловості зріс на 2 млн. грн.

В 2001 р. коефіцієнти структурних зрушень по галузях були рівні: І – 1; ІІ – 0,75; ІІІ – 1,2; IV – 1,31.

Задача 2


Обсяги випуску продукції складають 2050 тис. т.; на подальшу переробку в інші галузі направляється 750 тис. т, всередині галузі використовується 400 тис. т.

Визначити:

1)    коефіцієнти міжгалузевих та внутрішньогалузевих зв’язків;

2)    прибуток, який отримує галузь від випуску даної продукції, за умови, що собівартість 1 тонни продукції складає 1500 грн., а рентабельність виробництва – 20%.

Задача 3

За даними статистичного щорічника визначити екологічне навантаження на територію Житомирської і Чернівецької областей та порівняти із середнім по країні показником, а також визначити динамічні зміни викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря (пояснити тенденцію).

Задача 4

 

За даними статистичного щорічника розрахувати для Житомирської та Чернівецької областей:

1)      коефіцієнти народжуваності, смертності та природного руху населення (та порівняти їх із коефіцієнтами по країні),

2)      чисельність населення областей через 5 років, за умови,  що тенденції не зміняться

3)       чисельність населення областей через 5 років, за умови,  що коефіцієнт природного руху зросте на 20%.

 

 

Задача 5

Валовий збір цукрових буряків (фабричних) за рік склав 115 тис. т, фактичні потужності по його переробці складають 120 тис. тонн на добу. Обсяги виробництва цукру-піску на кінець року склали 1605 тис. т.

Розрахувати:

1)    об’єми потужності переробки цукрового буряку, за умови, що сезон переробки складає 110 діб;

2)    недостачу (надлишок) потужностей;

3)    ресурсомісткість і ресурсовіддачу цукровиробництва.

 

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...