1999. Формування економічної стратегії інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості (на прикладі ДП «Косарський спиртозавод»)
ЗМІСТ
ВСТУП.. 3
РОЗДІЛ І. Теоретичні аспекти економічної стратегії інноваційного розвитку підприємств 6
1.1 Сутність та основні елементи інноваційного розвитку підприємства як основи економічної стратегії підприємства. 6
1.2. Сутність інноваційної стратегії і процес її формування. 9
1.3. Методичні підходи щодо оцінки інноваційної діяльності підприємства. 13
Висновки до розділу 1. 23
РОЗДІЛ ІІ. Аналіз і оцінка інноваційної діяльності Державного підприємства „Косарський спиртозавод”. 24
2.1. Стан і тенденції розвитку ДП „Косарський спиртозавод”. 24
2.2. Оцінка інноваційно-інвестиційної привабливості ДП «Косарський спиртозавод» 29
2.3. Аналіз ефективності діяльності ДП «Косарський спиртозавод». 37
Висновки до розділу 2. 42
РОЗДІЛ ІІІ. Стратегічне управління інноваційним розвитком ДП «Косарський спиртозавод». 43
3.1. Стратегічне планування інноваційного розвитку підприємства. 43
3.2 Обґрунтування доцільності та оцінка ефективності стратегії розвитку підприємства 45
Висновки до розділу 3. 53
ВИСНОВКИ.. 54
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.. 57
ДОДАТКИ…………………………………………………………………………..62