2011. Особливості обліку, аналізу та аудиту торгівлі на підприємствах хлібопекарської промисловості
Зміст
Вступ.. 5
Розділ І. Організація обліку на підприємстві, фінансовий облік роздрібної торгівлі на підприємствах хлібопекарської промисловості 22
1.1. Організація обліку на ДП «ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 10 та коментар його облікової політики.. 22
1.2. Фінансовий облік роздрібної торгівлі на ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 10.. 28
1.3. Відображення в фінансовій, податковій та статистичній звітності інформації роздрібної торгівлі 35
1.4. Сучасні інформаційні технології обліку роздрібної торгівлі 37
Висновки до розділу І. 57
Розділ II. Економічний аналіз діяльності ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 10 та роздрібної торгівлі 59
2.1. Аналіз основних техніко-економічних показників діяльності ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 10 за 2009-2010 роки.. 59
2.2. Теоретичні основи та практичний аналіз торгівлі на ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 10.. 66
2.3. Сучасні комп’ютерні технології ведення комп’ютерного аналізу торгівлі 77
Висновок до розділу ІІ. 83
Розділ III. Внутрішній і зовнішній аудит роздрібної торгівлі, державний контроль за дотриманням чинного законодавства України.. 87
3.1. Теоретичні основи внутрішнього та зовнішнього аудиту роздрібної торгівлі 87
3.2. Державний контроль та відповідальність за недотриманням чинного законодавства.. 101
Висновки за розділом ІІІ. 105
Розділ 4. Охорона праці 107
4.1. Загальний стан охорони праці на підприємстві ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №10.. 107
4.2. Стан охорони праці на робочому місці 109
4.2.1. Повітря робочої зони.. 111
4.2.2. Шум та вібрація.. 112
4.2.4. Психофізіологічні шкідливі фактори, повязані з монотонністю роботи 114
4.3. Електробезпека.. 114
4.4. Пожежна безпека.. 116
Висновки.. 119
Список використаної літератури.. 125
Додатки………………...129