2017. Теоретичні основи обліку, аналізу та аудиту основних засобів на підприємствах харчової промисловості
Зміст
Вступ. 3
Розділ І. Організація обліку на підприємстві, фінансовий облік основних засобів. 24
1.1. Організація обліку на підприємстві (структура бухгалтерії, розподіл роботи) та коментар його облікової політики. 24
1.2. Фінансовий, управлінський та податковий облік основних засобів. 30
1.3. Відображення в фінансовій, податковій та статистичної звітності інформації про основні засоби. 50
1.4. Сучасні комп’ютерні технології ведення обліку основних засобів. 56
Розділ ІІ. Економічний аналіз діяльності та основних засобів підприємства. 70
2.1. Аналіз основних техніко-економічних показників діяльності підприємства за 2009-2010 роки 70
2.2. Теоретичні основи та практичний економічний аналіз основних засобів підприємства 81
2.3. Сучасні комп’ютерні технології аналізу основних засобів. 85
Розділ ІІІ. Внутрішній і зовнішній аудит основних засобів, держаний контроль за дотриманням чинного законодавства України. 90
3.1. Теоретичні основи внутрішнього та зовнішнього аудиту основних засобів. 90
3.2. Державний контроль та відповідальність за недотриманням чинного законодавста за обліком ОЗ. 100
Розділ ІV. Охорона праці 109
4.1. Загальний стан охорони праці на ПАТ «Галактон». 109
4.2.1 Повітря робочої зони. 111
4.2.2. Шум та вібрація. 113
4.2.3. Освітлення: штучне та природне. 114
4.2.4. Психофізичні шкідливі фактори, пов’язані з монотонністю роботи. 115
4.3. Електробезпека. 115
4.4. Пожежна безпека. 116
Висновки. 118
Список літератури. 121
Додатки