2022. Теоретичні основи обліку, аналізу і аудиту ПДВ на підприємствах харчової промисловості
Зміст
Вступ 5
Розділ І. Організація обліку на підприємстві, фінансовий облік податку на додану вартість 20
1.1. Організація обліку на ДП «ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 12 та коментар його облікової політики 20
1.2. Фінансовий облік податку на додану вартість на ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 12 29
1.3. Відображення в фінансовій, податковій та статистичній звітності податку на додану вартість 40
1.4. Сучасні інформаційні технології обліку податку на додану вартість 43
Розділ II. Економічний аналіз діяльності ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 12 та податку на додану вартість 76
2.1. Аналіз основних техніко-економічних показників діяльності ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 12 за 2009-2010 роки 76
2.2. Теоретичні основи та практичний аналіз податку на додану вартість на ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 12 84
2.3. Сучасні комп’ютерні технології ведення комп’ютерного аналізу ПДВ 90
Розділ III. Внутрішній і зовнішній аудит податку на додану вартість, державний контроль за дотриманням чинного законодавства України 96
3.1. Теоретичні основи внутрішнього та зовнішнього аудиту податку на додану вартість 96
3.2. Державний контроль та відповідальність за недотриманням чинного законодавства 108
Розділ ІV. Охорона праці на підприємстві 114
4.1. Загальний стан охорони праці на ДП ВАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 12» 114
4.2. Стан охорони праці на робочому місці 115
4.2.1 Повітря робочої зони 119
4.2.2. Шум та вібрація 119
4.2.3. Освітлення: штучне та природне 121
4.2.4. Психофізичні шкідливі фактори, пов’язані з монотонністю роботи 121
4.3. Електробезпека 122
4.4. Пожежна безпека 124
Загальні висновки та пропозиції 126
Список використаної літератури 130
ДОДАТКИ 133