2122. Тема №3 Аналіз асортименту і структури продукції на підприємствах харчової промисловості
Зміст
Вступ. 3
1. Коротка техніко-економічна характеристика підприємства - ВАТ «Борщівський сирзавод». 6
2. Методичні основи економічного аналізу асортименту і структури продукції на підприємствах харчової промисловості 14
2.1. Аналіз виробничої програми і реалізації продукції ………………………14
2.2. Аналіз асортименту продукції (групування, виконання асортименту за звітний період) 16
2.3. Аналіз структури випуску продукції 18
2.4. Вплив структурних зрушень в асортименті на результативні показники діяльності підприємства. 20
3. Аналіз асортименту та структури випуску за матеріалами ВАТ «Борщівський сирзавод». 23
Висновки з аналізу та конкретні пропозиції 30
Список використаної літератури. 33