2201. Безпека життєдіяльності 6 Варіант, НАУ

НАУ
2012 рік
Варіант 6
Нет заданного изображения
Основная цена 130,00 грн.
Описание

ПЛАН

 

10. Риса, що визначає людську індивідуальність  3

6.Суть триступеневого контролю з охорони праці 6

Задача № 1  9

1. Необхідність того, що забезпечує самозабезпечення. 3

2. Працездатність людини та проблеми втоми. 5

Задача № 1. 14

Бригада мулярів в квартирі (об'ємом V = 110 м3) провадить ремонт, зокрема фарбувальні роботи фарбою НЦ-1125. У зв'язку з тим, що на відстані 22 м від будинку розташована будівля дитячого садка, в якому нерідко відкриті вікна чи кватирки, в квартирі, що ремонтується, вікна відкривати не стали.

Визначити в момент, коли пофарбувались всі поверхні, що підлягали фарбуванню загальною площею Sф = 18 м2 (момент максимальних випаровувань) концентрацію в квартирі і-тої шкідливої речовини (ШР - толуолу), що входить до складу фарби та вияснити, чи не шкідливо мулярам та мешканцям знаходитись в квартирі в цей час без індивідуальних засобів захисту органів дихання, а також, чи допустима концентрація ШР, що викидається в атмосферу через вентиляційну шахту будинку висотою H = 12 м та площею устя Sу = 0,1 м2, біля вікон дитсадка.

Відомо, що в зазначений період через вентиляційну шахту з квартири витягується 35 % максимальних випаровувань (σш = 0,35) а ще 10 % через щілини в дверній коробці надходять до сходинкової клітки. Газоповітряна суміш виходить з устя шахти зі швидкістю ωо = 4 м/с.

Задача № 2  12

У виробничому приміщенні розміщені джерела надлишкових тепловиділень, а також випаровувань шкідливих рідин і не лише в середині витяжних шаф, а й поза ними.

Визначити необхідну кількість повітря для видалення надлишкових тепловиділень та для зменшення концентрацій шкідливих випаровувань у приміщенні до гранично допустимих, якщо в повітря щогодини надходить Gi = Gб + Gа = 4,2+1,5 = 5,7 (кг) шкідливих випаровувань, сумарна площа всіх вхідних отворів витяжних шаф F = 5 (м2) , швидкість пароповітряної суміші в цих отворах V = 0,3 (м/с), а концентрація парів у повітропроводі місцевої вентиляції Сj м.

Список використаних джерел  14

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...