2301. Підвищення якості продукції на підприємстві
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ
1.1. Поняття якості продукції та фактори, що впливають на неї
1.2. Принципи управління якістю продукції на підприємстві
1.3. Показники та методи визначення якості продукції
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ОЦІНКА ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПАТ «ЯГОТИНСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД»
2.1. Загальна характеристика та технології основного виробництва ПАТ «Яготинський маслозавод»
2.2.Аналіз господарської діяльності досліджуваного підприємства
2.3. Аналіз фінансової діяльності досліджуваного підприємства
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПАТ «ЯГОТИНСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД»
3.1. Дослідження та оцінка якості продукції ПАТ «Яготинський маслозавод»
3.2.Обгрунтування доцільності купівлі нового обладнання для підвищення якості продукції на ПАТ «Яготинський маслозавод»
3.3. Оцінка впроваджених заходів
РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ
4.1. Загальний стан охорони праці на ПАТ «Яготинський маслозавод»
4.2. Стан охорони праці на робочому місці
4.3.Повітря робочої зони, шум та вібрація
4.4. Психофізіологічні шкідливі фактори
4.5. Електробезпека
4.6. Пожежна безпека
ВИСНОВКИ…………………………………………………………………..106
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ