2336. Задачі податкова система

НАУ, 2013 рік - 15 грн. одна задача
Нет заданного изображения
Основная цена 70,00 грн.
Описание

1 варіант

 

Задача 1

Визначте суму податку з доходів фізичних осіб, що необхідно утримати з робітників за поточний місяць. Якщо в січні 2013 року працівники отримали заробітну плату:

Іванов І.І. – 1500 грн.;

Петров П.П. – 3500 грн.;

Сидоров С.С. – 11000 грн.;

Пушкін П.П. – 21000 грн.

Кожен з працівників неодружений, не має дітей та не має право на підвищені податкові соціальні пільги.

Задача 2

Громадянка Петрова П.П. має посвідчення постраждалої від ЧАЕС 1 категорії, є самотньою матір’ю двох дітей у віці до 18 років. У січні 2013 року вона за основним місцем роботи отримала заробітну плату 4700 грн. Визначте суму податку з доходів фізичних осіб, що необхідно утримати з робітника за поточний місяць.

Задача 3

Визначити суму сплаченого податку на додану вартість за звітний період, якщо у підприємства-платника податку, що має місячний звітний період, обсяг оподаткованих операцій складав в січні 2013 року 6500 грн.

Задача 4

Визначити суму податку на додану вартість, що підлягає сплаті до бюджету. Якщо їдальня загальноосвітнього закладу готує продукцію для харчування дітей цього навчального закладу, а також пече смаколики для кулінарії. У січні 2013 обсяг реалізації продукції для харчування дітей складає 3000 грн. (без ПДВ), а обсяг реалізації смаколиків – 7200 грн. (без ПДВ). У січні того ж року підприємство купувало борошно та іншу сировину, яку було використано для виготовлення як смаколиків так і асортименту дитячого харчування на суму 2400 грн. (без ПДВ).

Задача 5

Підприємство-виробник виробило сигарети з фільтром собівартість яких становить 74 000 грн., розрахований прибуток – 5000 грн. Визначити ціну реалізації сигарет з фільтром та суму акцизного податку, якщо при розрахунку акцизного податку підприємство використовувало адвалорну ставку.

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...