2397. Товарознавча оцінка та управління товарними запасами спредів на торговельному підприємстві
ЗМІСТ
Вступ
РОЗДІЛ 1. Теоретико-практичні засади формування ринку та споживних властивостей спредів. 8
1.1. Сучасний стан ринку спредів в Україні та за кордоном. 8
1.2. Класифікація та роль спредів в харчуванні людини. 14
1.3. Вплив технології на формування якості спредів. 21
1.4. Вимоги до пакування та зберігання спредів. 28
1.5. Шляхи удосконалення асортименту та підвищення якості спредів. 33
РОЗДІЛ 2. Оцінка якості та конкурентоспроможності спредів, які реалізуються в ПрАТ «Фуршет». 37
2.1.Організація, об’єкт та методи дослідження. 37
2.2.Органолептична оцінка якості спредів. 44
2.3.Оцінка фізико-хімічних показників якості спредів. 48
2.4.Комплексна оцінка якості та конкурентоспроможності спредів. 49
РОЗДІЛ 3. Управління товарними запасами спредів на підприємстві роздрібної торгівлі 53
3.1.Теоретичні основи управління товарними запасами спредів на підприємстві роздрібної торгівлі 53
3.2. Аналіз практики управління товарними запасами спредів у ПрАТ «Фуршет» 67
3.3. Удосконалення практики управління товарними запасами спредів у ПрАТ «Фуршет» 84
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 99
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 108
ДОДАТКИ.. 113