2492. Курсова робота з предмету: Організація ресторанного господарства на тему: Організація обслуговування святкових заходів у ресторані «SMACOTELLA», м. Київ (на прикладі бенкету
ЗМІСТ
Вступ
Розділ 1. Теоретичні аспекти організації тематичних бенкетів з частковим обслуговуванням офіціантами у сучасних закладах ресторанного господарства
Розділ 2. Характеристика закладу, де здійснюється організація обслуговування святкових заходів; контингенту споживачів, особливостей його попиту. Оцінка асортименту продукції та послуг. Види бенкетів, що проводяться у діючому закладі.
Розділ 3. Організація обслуговування святкових заходів у ресторані «SMACOTELLA», м. Київ на прикладі бенкету з частковим обслуговуванням
3.1. Аналіз матеріально–технічної бази ресторану (складу, стану та ефективності використання сировинних, продовольчих, просторових та трудових ресурсів діючого закладу) для здійснення організації обслуговування святкових заходів на прикладі бенкету з частковим обслуговуванням
3.2. Особливості і порядок складання меню для проведення бенкету з частковим обслуговуванням офіціантами
3.3. Аналіз ефективності підготовчої роботи до бенкету, процесу обслуговування учасників бенкету (розстановка і сервірування столів, інші роботи, програма обслуговування)
3.4. Аналіз ефективності обслуговування гостей бенкету (розсаджування, обслуговування, подача страв).
3.5. Характеристика анімаційних послуг
Розділ 4. Розроблення шляхів подолання недоліків та підвищення якості процесу обслуговування учасників бенкету з частковим обслуговуванням у діючому закладі ресторанного господарства.
Висновки і пропозиції
Список використаних джерел
Додатки