258. Розширення асортименту послуг ресторанів
Зміст
Вступ……………………………………………..3
РОЗДІЛ I. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ……….5
1.1.Ресторанне господарство: сутність та особливості………………………..5
1.2.Класифікація закладів ресторанного господарства…………………………………..7
1.3.Особливості управління торговельно-виробничою діяльністю…………………..11
закладів ресторанного господарства……………………………11
1.4. Сучасний стан ресторанного господарства…………………………….16
РОЗДІЛ II. ХАРАКТЕРИСТИКА РЕСТОРАНУ «КИЇВСЬКИЙ…………….20
2.1. Тип і клас підприємства, потужність, підпорядкованість…………………..20
2.2. Планувальна організація технологічного процесу, функціональна схема приміщень, схема технологічних потоків……………………………….22
2.3. Розрахунок основних параметрів роботи ресторану „Київський”…………24
РОЗДІЛ III. АНАЛІЗ СТРУКТУРИ ПОСЛУГ В РЕСТОРАНІ «КИЇВСЬКИЙ»………28
3.1. Асортимент послуг в ресторані „Київський”………………………….28
3.2. Організація процесу обслуговування в ресторані „Київський”………………..31
РОЗДІЛ IV. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СТРУКТУРИ ПОСЛУГ РЕСТОРАНУ «КИЇВСЬКИЙ»…………………………..37
4.1. Пропозиції щодо покращення асортименту послуг……………………….37
4.2. Процес впровадження нових послуг…………………………….40
Висновок………………………………..41
Список використаної літератури……………………………………43
Додатки…………………………………………………..44