2718. Курсова робота з дисципліни Економіка та менеджмент підприємства на тему: Стратегія розвитку підприємства ресторанного господарства
ЗМІСТ
ВСТУП.. 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРІЯ І МЕТОДОЛОГІЯ РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.. 5
1.1. Теоретична сутність дефініції «стратегія розвитку». 5
1.2. Методологічні підходи до розроблення стратегії розвитку підприємств 10
1.3. Інформаційно-аналітична основа здійснення вибору стратегії розвитку 15
РОЗДІЛ 2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «SMACOTELLA», м. КИЇВ.. 19
2.1. Організаційно-економічна оцінка діяльності ресторану «SMACOTELLA» 19
2.2. Стратегічний аналіз впливу факторів підприємницького середовища на стратегію розвитку ресторану «SMACOTELLA». 32
РОЗДІЛ 3. ПРИКЛАДНІ ЗАСАДИ РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «SMACOTELLA» , м. КИЇВ.. 42
3.1. Методичні аспекти розроблення стратегії розвитку ресторану 42
3.2. Економічна оцінка стратегії розвитку ресторану. 44
ВИСНОВКИ.. 54
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 57
ДОДАТКИ.. 60