2826. Курсова на тему: Товарознавча оцінка якості карамелі льодяникової
ЗМІСТ
ВСТУП.. 3
1.Стан ринку кондитерських виробів та перспективи його розвитку. 6
2.Моніторинг асортиментної структури ринку цукристих кондитерських виробів 2010-2014рр. 14
3.Вимоги до безпечності та якості карамелі в Україні та світі 17
4.Об’єкти, методи та організація досліджень. 24
5.Оцінка безпечності та якості карамелі (Барбарис ) різних виробників. 27
5.1.Відповідність упакування ат повнота інформації (маркування) 28
5.2.Дослідження органолептичних показників. 30
5.3.Дослідження фізико-хімічних показників. 32
5.4.Дослідження показників безпечності 33
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ. 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 35