2828. Курсова на тему: Товарознавча характеристика асортименту та оцінка якості пива
ЗМІСТ
ВСТУП.. 3
1. Аналіз асортиментної структури ринку пива. 3
2. Формування якості пива. 9
2.1. Характеристика сировини та її вплив на формування якості пива. 9
2.2. Вплив технологічного процесу на формування якості пива. 12
3. Товарознавча оцінка якості світлого пива різних товаровиробників (5). 20
3.1. Організація, об’єкт та методи дослідження. 20
3.2. Органолептична оцінка світлого пива. 20
3.3. Дослідження фізико-хімічних показників. 31
3.4. Аналіз маркування світлого пива. 33
4. Характеристика дефектів пива, причини їх виникнення та заходи попередження. 33
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ. 37
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 38