2871. Дипломна робота на тему: Стратегія розвитку підприємства ресторанного господарства, КНТЕУ
ЗМІСТ
ВСТУП.. 7
РОЗДІЛ 1. ТЕОРІЯ І МЕТОДОЛОГІЯ РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.. 10
1.1. Теоретична сутність дефініції «стратегія розвитку». 10
1.2. Методологічні підходи до розроблення стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства 17
1.3. Фактори розвитку суб’єктів підприємницької діяльності ресторанного господарства та методичний інструментарій їх оцінки. 25
Висновки до розділу 1. 33
РОЗДІЛ 2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «СМАКОТЕЛЛА», м. КИЇВ.. 35
2.1. Організаційно-економічна оцінка діяльності ресторану «СМАКОТЕЛЛА». 35
2.2. Стратегічний аналіз впливу факторів підприємницького середовища на стратегію розвитку ресторану «СМАКОТЕЛЛА». 53
Висновки до розділу 2. 65
РОЗДІЛ 3. ПРИКЛАДНІ ЗАСАДИ РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «СМАКОТЕЛЛА», м. КИЇВ.. 67
3.1. Методичні аспекти розроблення стратегії розвитку ресторану. 67
3.2. Економічна оцінка стратегії розвитку ресторану «СМАКОТЕЛЛА». 80
Висновки до розділу 3. 94
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ. 96
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 100
ДОДАТКИ.. 108