3054. Контрольна робота з управління ризиками

АМУ, 2015 рік, 19 стор. 80 грн
Нет заданного изображения
Основная цена 80,00 грн.
Описание

ПЛАН

Варіант №6

1.Аналіз підходів до класифікації ризиків. 3

2.Різноманітність передумов визначення рівня ризику. 8

3.Одержання додаткової інформації як метод зниження рівня ризику. 15

4.Задача. 16

Ви працюєте в райдержадміністрації, де займаєте посаду начальника відділу забезпечення робочими місцями клієнтів.

Вам необхідно виконати розрахункове завдання та знайти розв’язок в запропонованій ситуації. Навести формули розрахунку.

Вашому клієнту підходить робота в трьох місцях. Необхідно оцінити ризик і прийняти рішення щодо рекомендації Вашому клієнту місця роботи.

Перше місце характеризується оплатою, яка залежить від кількості проданого товару, а саме можливі два види прибутків: 1240грн., при обсягу продажів товару за місяць більше як на 30000грн., що може статися з ймовірністю 0,7 та 750грн.  при обсягу продажів товару за місяць менше як на 20000грн., що може статися з ймовірністю 0,3.

Друге місце характеризується оплатою, яка залежить від кількості пошитих комплектів білизни. Мають місце два рівно ймовірних видів прибутків: 1200грн. при пошитті за місяць не менше як 400 комплектів білизни та 600грн. при пошитті до 250 комплектів.

На третьому місці роботи оплата проводиться в розмірі окладу 850грн., але з ймовірністю 0,02 фірма може збанкрутувати. У цьому випадку прибуток буде дорівнювати вихідній допомозі в розмірі 100грн.

Список використаних джерел. 19

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...