3082. Курсова робота на тему: Еколого-економічна безпека харчових підприємств
ЗМІСТ
ВСТУП.. 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ.. 6
1.1. Поняття економічної безпеки харчового підприємства та фактори, що її визначають 6
1.2. Структурні елементи та схема організації економічної безпеки харчового підприємства. 11
1.3. Особливості екологічної безпеки в харчовій промисловості 19
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СТАНУ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ НА ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД». 23
2.1. Загальна характеристика ПАТ «Житомирський маслозавод»……… …23
2.2. Аналіз фінансового стану ПАТ «Житомирський маслозавод» за 2012-2014 роки…………………………………………………………………………27.
2.3.Оцінка еколого – економічної безпеки ПАТ «Житомирський маслозавод»…………………………………………………………………….42
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД». 23
3.1. Шляхи вдосконалення еколого – економічної безпеки. 48
3.2.Оцінка ефективності запропонованих заходів щодо удосконалення еколого - економічної безпеки…………………………………….………….54
ВИСНОВКИ.. 57
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.. 60
ДОДАТКИ……………………………………………………………………..…