3201. Стаття Товарознавча експертиза желейних цукерок
В статті охарактеризовано ринок цукристих кондитерських виробів, наведені методи оцінки якості та проведена товарознавча експертиза желейних цукерок вітчизняних виробників.
1. Наказ Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики Про затвердження Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів від 28.10.2010 № 487- [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0183-11
2. ДСТУ 4518-2008. Продукти харчові. Маркування для споживачів. Загальні правила. [Текст]. – Чинний від 2008-10-01- К : Держспоживстандарт України, 2008. – 40 с.
3. ДСТУ 4135 – 2002. Цукерки. Загальні технічні умови. [Текст]. – Чинний від 2004-01-01- К: Держспоживстандарт України, 2003. – 52 с.
4. Назаренко, О. Формування якості товарів. Частина 1. [Текст]: навч. посіб. / Назаренко В. О., Юдічева О. П., Жук В. А.. – К. : Центр учбової літератури, 2012. – 386 с.
5. Міщенко, В.А. Вплив зовнішніх факторів на розробку міжнародної маркетингової стратегії підприємств кондитерської галузі України [Текст]: / В.А. Міщенко, Н. П. Гарбуз // Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Актуальні проблеми розвитку українського суспільства. – Харків: НТУ «ХПІ», 2013. – № 69(1042). – С. 150-155.
6. Офіційний сайт Державного комітету статистики України [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua
7. Офіційний сайт Асоціації Укркондрпром. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://ukrkondprom.com.ua/
8. Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини // Закон України від від 06.09.2005 № 2809-IV. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/2809-15
9. Сайт державної підтримки українського експорту. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.ukrexport.gov.ua
10. Cенишин, О. С. Аналітична оцінка стану ринку кондитерських виробів в Україні [Текст] / О. С. Cенишин, Н. О. Дзюбенко // Проблеми та перспективи розвитку економіки і підприємництва та комп’ютерних технологій в Україні: збірник тез доповідей Х науково-практичної конференції, 31 березня - 5 квітня 2014 р. / Міністерство освіти і науки України, Національний університет «Львівська політехніка», Інститут підприємництва та перспективних технологій. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2014. – С. 185–187.
11. Сирохман, І.В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст]: Підручник / І.В. Сирохман. – К.: Знання, 2012. – 471 с.