3243. Дипломна робота на тему: Розробка та розширення асортименту морозива оздоровчого спрямування в закладах ресторанного господарства
ЗМІСТ
ВСТУП…………………………………………………………………………………..5
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗРОБКИ ТА РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ХАРЧУВАННЯ
1.1. Сутність, принципи, цілі та завдання розробки та розширення асортименту морозива оздоровчого призначення в закладах ресторанного харчування
1.2. Сучасний стан і тенденції розвитку ринку морозива в Україні
1.3. Особливості формування, розробки та розширення асортименту страв оздоровчого спрямування в закладах ресторанного харчування
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ АСОРТИМЕНТУ МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ ПП «ЛАСУНЧИК»
2.1. Загальна характеристика та основні показники фінансово-господарської діяльності ПП «Ласунчик»
2.2.Характеристика та аналіз асортименту морозива ПП «Ласунчик»
2.3. Методи дослідження якості морозива
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОЗРОБКИ ТА РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ
3.1. Інноваційні підходи щодо розробки та розширення асортименту морозива оздоровчого спрямування
3.2. Технологічні та біолого-енергетичні аспекти досліджуваних зразків морозива
3.3. Оцінка ефективності оновленого асортименту морозива з оздоровчими властивостями
ВИСНОВКИ
АНОТАЦІЯ
ANNOTATION
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
1. Арпуль О.В. Технологія ресторанної продукції оздоровчого призначення [Текст] : Курс лекцій / О.В. Арпуль, О.М. Усатюк. - К.: НУХТ, 2014 - 254 с.
2. Аналітичний огляд ринку морозива в Україні. - [Електронний ресурс]. Режим доступу: URL: http://www.rurik.com.ua /documents/ research/ icecream_2013_review.pdf
3. Апопій В.В. Організація торгівлі [Текст]: підручник 2-ге вид., перероб. та доп. / За редакцією В.В. Апопія. - К.: Центр навчальної літератури, 2005 - 616 с.
4. Бартковський І.І. Технологія морозива [Текст]: підручник / І.І. Бартковський, Г.Є. Поліщук, Т.Є. Шарахматова.– К.: Знання, 2010 - 457 с.
5. Башта А. О. Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначення [Текст]: матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 29 жовтня 2013 / А. О. Башта, Н. П. Івчук, Ю. С. Остролуцька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. - К.: НУХТ, 2013 - С. 58-60.
6. Берестова А.В. Кисломолочное мороженое с функциональными ингредиентами [Текст] / В.И. Ганина, М.А. Федотова, В.А. Обелец, А.А. Творогова // Молочная промышленность. - 2009 - № 7. - С. 63-64.
7. Бартковський М. Пломбир и его товарищи [Текст] / М. Бартковський // Продукти та інгредієнти - 2012 - №1 - С. 36-38.
8. Бровко О.Г. Товарознавство. Продовольчі товари [Текст]: Навч. посібник. / О.Г. Бровко. - К.: Кондор, 2010 - 730 с