3260. Дипломна робота на тему: «Ресторанне господарство в системі туристичної інфраструктури м. Львова»
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1.ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СИСТЕМІ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ
1.1. Ресторанне господарство та його місце в туристичній інфраструктурі……..
1.2. Класифікація закладів та послуг ресторанного господарства
1.3. Особливості розміщення закладів ресторанного господарства.
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СИСТЕМІ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ М. ЛЬВОВА
2.1. Аналіз туристичної інфраструктури м. Львова………………...……………26
2.2. Сучасні тенденції розвитку та основні показники діяльності закладів ресторанного господарства у м. Львів
2.3. Особливості розміщення та надання послуг харчування закладами ресторанного господарства м. Львова
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. ЛЬВОВА
3.1.Основні проблеми діяльності закладів ресторанного господарства у Львові
3.2. Шляхи вдосконалення діяльності закладів ресторанного господарства в системі туристичної інфраструктури м. Львова.
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
1. Закон України Про туризм // Відомості Верховної Ради України. – 1995. - N 31. - Ст.241.
2. Наказ Міністерства економіки з питань Європейської інтеграції Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства N 219 від 24.07.2002. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/z0680-02.
3. Наказ Міністерства еконоімки України Про затвердження Нормативів забезпеченості місцями в закладах ресторанного господарства та Порядку застосування нормативів забезпеченості місцями в закладах ресторанного господарства від 12.10.2009. - N 1111.
4. Артемова Е.Н. Планирование на предприятиях ресторанного бизнеса: учеб. пособие / Е. Н. Артемова, О. Г. Владимирова. – М.: Издательский центр “Академия”, 2011. – 176 с.
5. Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства: навч. Посібник / В. В. Архіпов – К.: Центр учбової літератури; Фірма “Інкос”, 2007. – 280 с.
6. Воробйова Н.П. Управління рекламною діяльністю підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. канд. екон. наук: 08.00.04 “Економіка та управління підприємствами”/ Н. П. Воробйова. – Донецьк, 2008. – 19 с.
7. Габрель М. С. Організаційно-економічний механізм регулювання розвитку транспортної інфраструктури міста: дис. ... канд. екон. наук : 08.00.05 / Габрель Марта Степанівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т регіон. дослідж. - Л., 2010. – 188 арк.
8. Горпинченко А. П. Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства / А. П. Горпинченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 395-402.
9. Десяткіна І. В. Бухгалтерський облік і контроль витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства.- Дисертація канд. екон. наук: 08.00.09