3265. Розрахунково-графічна робота з курсу “Економіка і організація біотехнологічної промисловості”
Індивідуальне завдання
з дисципліни «Економіка і організація біотехнологічної промисловості»
Тема: «Організація біотехнологічного підприємства» (з виробництва біогазу на території КПІ, у зв’язку з переходом на альтернативні джерела енергії, для задоволення потреб в енергії 4 корпусу)
Група |
Дата |
||
|
Видачі завдання |
Кінцевий термін здачі роботи на перевірку |
Захист інд.завдання |
БЕ-21 БТ-21, БІ-21, БМ-21 |
|
|
|
ЗМІСТ
1. Підприємство у промисловій структурі держави: назва, організаційно-правова форма, класифікаційні ознаки, до якої галузі належить, мета діяльності, які основні завдання вирішує, розробити схему організаційної структури підрозділу (підприємства) – посади та схема підпорядкування. Обсяг 1-2 стор.
2. Технологічна підготовка виробництва:
- Класифікувати виробничі процеси підрозділу (підприємства) на основні, допоміжні, бічні, підсобні (навести перелік);
- Визначити оптимальний вид руху предметів праці (побудувати графіки та розрахувати тривалість виробничого циклу при послідовному, паралельному, синхронізованому і оптимальному ВРПП, зробити висновки);
- Визначити середньорічну тривалість виробничого циклу, річний випуск продукції для обраного ВРПП;
- Розрахувати кількість одиниць обладнання, чисельність персоналу явочну і за списком, надати графік роботи підприємства, графік змінності;
- Визначити порядок технічного контролю на виробництві: об’єкти, суб’єкти, види і методи контролю, виконавці. Обсяг 5-6 стор.
3. Матеріальна, документальна та організаційно-технічна підготовка виробництва:
- Розробити паспорт якості на вид продукції;
- Скласти калькуляцію або кошторис на вид продукції;
- Розрахувати техніко-економічні показники. Обсяг 2-3 стор.
ЗМІСТ
1. Підприємство у промисловій структурі держави
2. Технологічна підготовка виробництва ……….5
2.1.Класифікація виробничих процесів підприємства………….5
2.2. Визначення оптимального виду руху предметів праці……….6
2.3 Визначення середньорічної тривалості виробничого циклу, річного випуску продукції……...8
2.4 Визначення кількості одиниць обладнання, кількості працюючих, графіку роботи підприємства……………...9
2.5. Порядок проведення контролю виробничого процесу………………………...10
3. Матеріальна, документальна і організаційно-економічна підготовка виробництва ………….12
3.1 Паспорт якості на продукцію…………………….12
3.2 Розрахунок калькуляції................................... 14
3.3. Розрахунок техніко-економічних показників…………………..17
Висновок………………………….18