3281. Випускна кваліфікаційна робота на тему: “Товарознавча характеристика та формування логістичних каналів постачання крупи гречаної”
(роздатковий, відгук, рецензія, презентація, анотація)
ЗМІСТ
Вступ
Розділ 1 Теоретико-практичні засади безпечності, якості та організації товаропостачання крупи гречаної
1.1.Стан ринку гречаної крупи в Україні
1.2.Формування споживних властивостей гречаної крупи у процесі виробництва
1.3. Характеристика споживних властивостей гречаної крупи
1.4.Вимоги до якості та дефекти гречаної крупи
1.5.Зміни якості гречаної крупи в процесі товароруху
Розділ 2 Товарознавча характеристика гречаної крупи, що реалізується в ТОВ «Рітейл-тренд»
2.1.Організація, об’єкти та методи дослідження
2.2. Характеристика асортименту гречаної крупи в ТОВ «Рітейл-тренд»
2.3. Товарознавча оцінка якості гречаної крупи, що реалізується в ТОВ «Рітейл-тренд»
Розділ 3 Дослідження формування логістичних каналів постачання крупи гречаної на підприємство ТОВ «Рітейл-тренд»
3.1.Теоретичні аспекти формування логістичних каналів постачання крупи гречаної на підприємство роздрібної торгівлі
3.2.Дослідження та аналіз ефективності формування логістичних каналів постачання крупи гречаної на підприємство «Рітейл-тренд»
3.3.Шляхи удосконалення формування логістичних каналів постачання крупи гречаної на підприємство «Рітейл-тренд»
Висновки та пропозиції
Список використаних літературних джерел
Додатки