3283. Випускна кваліфікаційна робота на тему: «Товарознавча характеристика та організація продажу рибних паштетів «Шпротний паштет»
ЗМІСТ
ВСТУП 8
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ РИБНИХ ПАШТЕТІВ 12
1.1. Стан та перспективи розвитку ринку рибної продукції в Україні 12
1.2.Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу рибних консервів 20
1.3.Характеристика сировини для виготовлення рибних паштетів 28
1.4.Особливості технології виготовлення рибних паштетів 37
1.5.Основні тенденції підвищення якості і безпечності рибних паштетів 42
РОЗДІЛ 2 ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ РИБНИХ ПАШТЕТІВ 50
2.1.Організація, об'єкти та методи дослідження 50
2.2.Характеристика маркування рибних паштетів 55
2.3.Органолептичний аналіз рибних паштетів 50
2.4.Характеристика безпечності рибних паштетів 54
2.5.Конкурентоспроможність рибних паштетів 57
РОЗДІЛ 3 УПРАВЛІННЯ ПРОДАЖЕМ ТОВАРІВ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ TOB «ПРОДАКТ КОМПАНІ» 66
3.1.Процес продажу товарів й основні елементи якості торговельного обслуговування 66
3.2.Аналіз організації процесу продажу товарів на підприємстві TOB «ПРОДАКТ КОМПАНІ» 76
3.3.Характеристика послуг і оцінка рівня торговельного обслуговування покупців на підприємстві TOB «ПРОДАКТ КОМПАНІ» 85
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 102
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 107
ДОДАТКИ……………………………………………………………………....113