3285. Випускна кваліфікаційна робота на тему: «Митне оформлення експорту желейних цукерок»
ЗМІСТ
ВСТУП 5
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ТА МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ ЖЕЛЕЙНИХ ЦУКЕРОК 9
1.1. Стан ринку желейних цукерок 9
1.2. Порядок проведення товарознавчої експертизи желейних цукерок при митному оформленні 17
1.3. Вимоги до якості, маркування, пакування та зберігання желейних цукерок 25
1.4.Законодовчо-нормативне регулювання митного оформлення желейних цукерок 31
РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА ТОВАРОЗНАВЧА ЕКСПЕРТИЗА ЖЕЛЕЙНИХ ЦУКЕРОК ДЛЯ МИТНИХ ЦІЛЕЙ 36
2.1. Організація, об’єкт та методи дослідження желейних цукерок 36
2.2. Товарознавча характеристика асортименту желейних цукерок, що експортуються з України 40
2.3. Вибір критеріїв та методів товарознавчої експертизи желейних цукерок 45
2.4.Товарознавча експертиза желейних цукерок та оформлення її результатів 47
РОЗДІЛ 3 МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ ЖЕЛЕЙНИХ ЦУКЕРОК ПРИ ЕКСПОРТІ 55
3.1. Визначення коду желейних цукерок згідно з УКТЗЕД 55
3.2. Декларування желейних цукерок в режимі експорту 61
3.3. Аналіз митного оформлення при експорті желейних цукерок згідно з митною декларацією 67
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 74
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 80
додатки