3286. Випускна кваліфікаційна робота на тему: «Товарознавча оцінка та управління каналами поставок розчинної кави»
Зміст
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-ПРАКТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ РИНКУ ТА СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОЗЧИННОЇ КАВИ 6
1.1. Сучасний стан виробництва та споживання кави в Україні та світі 6
1.2. Аналіз нормативної бази щодо якості розчинної кави 14
1.3. Формування споживних властивостей розчинної кави 18
1.4. Зміна якості розчинної кави в процесі товароруху 25
1.5. Шляхи удосконалення асортименту та підвищення якості розчинної кави 28
РОЗДІЛ 2. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА РОЗЧИННОЇ КАВИ 35
2.1. Організація, об’єкт та методи дослідження 35
2.2. Аналіз маркування та пакування розчинної кави 41
2.3. Дослідження органолептичних показників 42
2.4. Дослідження фізико-хімічних показників 45
2.5. Комплексна оцінка якості та конкурентоспроможності розчинної кави 47
РОЗДІЛ 3. УПРАВЛІННЯ КАНАЛАМИ ПОСТАВОК РОЗЧИННОЇ КАВИ ТОВ ”ГУД КАП” 52
3.1. Аналіз стану управління каналами поставок розчинної кави ТОВ “Гуд Кап” 52
3.2. Оцінка ефективності функціонування процесу постачання 62
3.3. Удосконалення управління каналами поставок 69
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 81
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 86
ДОДАТКИ