3306. Випускна кваліфікаційна робота на тему: Товарознавча характеристика та організація товаропостачання рацій
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СТАН РИНКУ ТА ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РАЦІЙ 8
1.1.Стан, проблеми та перспективи розвитку рику рацій в Україні та світі 8
1.2. Фактори формування технічних характеристик рацій 14
1.3. Вимоги національних та міжнародних стандартів до рацій 20
1.5. Критерії конкурентоспроможності рацій 33
РОЗДІЛ 2. ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ РАЦІЙ 38
2.1. Організація, об’єкт та методи дослідження 38
2.2. Порівняльна характеристика асортименту рацій різних виробників 43
2.3.Ідентифікація рацій на відповідність вимогам нормативних документів 59
2.4. Комплексна оцінка якості та конкурентоспроможність рацій 63
РОЗДІЛ 3. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СИСТЕМИ ТОВАРОПОСТАЧАННЯ РАЦІЙ НА ТОВ «ЮКРЕЙНІАН ДИСТРИБЬЮШН ЦЕНТР» 74
3.1. Особливості організації товаропостачання рацій на ТОВ «Юкрейніан Дистрибьюшн Центр» 74
3.2. Ефективність системи товаропостачання рацій на підприємство 84
3.3.Напрями удосконалення організації товаропостачання рацій на ТОВ «Юкрейніан Дистрибьюшн Центр» 92
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 105
ДОДАТКИ 113