3345. Курсова робота на тему: Розробка та реалізація плану фінансової санації підприємства
ЗМІСТ
ВСТУП 5
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗРОБКИ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПЛАНУ ФІНАНСОВОЇ САНАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ 7
1.1. Економічна сутність та основні аспекти санації підприємств 7
1.2. Механізм управління фінансовою санацією підприємства 12
1.3. Методологічні засади розробки плану фінансової санації підприємств 18
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДП ДАК «ХЛІБ УКРАЇНИ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ 22
2.1. Загальна характеристика ДП ДАК «Хліб України» Дніпропетровський комбінат хлібопродуктів та аналіз його фінансового стану 22
2.2. Діагностика можливого банкрутства ДП ДАК «Хліб України» Дніпропетровський комбінат хлібопродуктів 39
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ЕЛЕМЕНТІВ ПЛАНУ ФІНАНСОВОЇ САНАЦІЇ ДП ДАК «ХЛІБ УКРАЇНИ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ 44
3.1. Оцінка санаційної спроможності підприємства 44
3.2. Основні елементи плану фінансової санації ДП ДАК «Хліб України» Дніпропетровський комбінат хлібопродуктів 48
ВИСНОВКИ 60
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 62
ДОДАТКИ 69