3446. Розрахункова робота з предмету: фінансовий менеджмент

у-т Державної фіскальної служби України, 2017 рік, є 4 різні роботи (По підприємству Рошен; ПАТ «Київський завод експериментальних конструкцій; ПАТ «Ветропак Гостомельський склозавод»; ПАТ «Київський склотарний завод», приблизно 30 стор. одна робота – 250 грн.
Нет заданного изображения
Основная цена 250,00 грн.
Описание

Завдання

Розрахункова робота з курсу «Фінансовий менеджмент» для підготовки магістрів передбачає розв’язок комплексної задачі на основі даних річної фінансової звітності за два останні роки.

Вихідні дані: річна фінансова звітність за два останні роки (може бути отримана на власній веб-сторінці публічного акціонерного товариства в мережі Інтернет, на якій розміщується інформація, що підлягає оприлюдненню відповідно до законодавства).
Вихідні дані не повинні повторюватися в студентів однієї групи.

Постановка завдання:
1. На основі даних річної фінансової звітності за два останні роки провести фінансовий аналіз ситуації на підприємстві. Здійснити горизонтальний і вертикальний аналіз основних форм агрегованої фінансової звітності. Сформулювати основні сильні і слабкі сторони діяльності підприємства на основі фінансових коефіцієнтів, визначити позитивні та негативні фактори. Дати оцінку показників прибутку та рентабельності підприємства. Запропонувати заходи щодо побудови системи моніторингу беззбитковості підприємства. Підготувати рекомендації для покращення фінансової ситуації на підприємстві.

Орієнтовний перелік фінансових показників підприємства, які потрібно розрахувати
1)    коефіцієнт зростання продажів
2)    коефіцієнт чистого прибутку
3)    коефіцієнт виробничої собівартості реалізованої продукції
4)    коефіцієнт витрат на реалізацію
5)    коефіцієнт адміністративних витрат
6)    коефіцієнт процентних виплат
7)    коефіцієнт обертання активів
8)    коефіцієнт обертання дебіторської заборгованості
9)    коефіцієнт обертання товарно-матеріальних запасів
10)    коефіцієнт обертання кредиторської заборгованості
11)    коефіцієнт поточної ліквідності
12)    коефіцієнт швидкої ліквідності
13)    коефіцієнт абсолютної ліквідності
14)    коефіцієнт рентабельності оборотних активів
15)    коефіцієнт рентабельності активів
16)    коефіцієнт рентабельності власного капіталу
17)    коефіцієнт відношення заборгованості до активів
18)    коефіцієнт співвідношення власних і позикових коштів
19)    прибуток на одну акцію
20)    коефіцієнт дивідендних виплат

    2. На основі даних річної фінансової звітності ( в першу чергу Звіт про рух грошових коштів. Форма №3) за два останні роки оцінити суми чистого грошового потоку з операційної, інвестиційної та фінансової діяльності, а також загальний його розмір по підприємству. Визначити фактори, які вплинули на формування чистого грошового потоку підприємства. Підготувати рекомендації щодо оптимізації грошових потоків підприємства.

    3. На основі проведеного аналізу зробити прогноз показників прибутку і чистого грошового потоку підприємства в наступному році.

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...