3593. Випускна кваліфіційна робота на тему : Товарознавча оцінка твердих сичугових сирів
Зміст
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Аналіз споживчого ринку та фактори формування якості твердих сирів…
1.1. Стан ринку твердих сирів в Україні та за кордоном 6
1.2. Вплив технології на формування якості твердих сичугових сирів……………..14
1.3. Класифікація та асортимент твердих сичугових сирів 25
1.4. Законодавчо-нормативне регулювання показників якості та безпечності твердих сичугових сирів 32
1.5. Зміни якості твердих сичугових сирів в процесі товароруху 38
1.6. Шляхи підвищення якості та гарантування безпечності твердих сичугових сирів 41
РОЗДІЛ 2. Товарознавча оцінка твердих сичугових сирів 50
2.1.Організація, об’єкт та методи дослідження 50
2.2.Дослідження показників якості твердих сичугових сирів різних виробників 55
2.3.Комплексна оцінка якості та конкурентоспроможності твердих сичугових сирів 61
РОЗДІЛ 3. Особливості функціонування системи збуту продукції на підприємстві……...68
3.1. Аналіз системи збуту твердих сирів на підприємстві ТОВ «Клуб сиру» 68
3.2. Організаційна структура каналів збуту продукції ТОВ «Клуб сиру»…..84
3.3. Перспективи та напярмки розвитку системи збуту твердих сирів на підприємстві ТОВ «Клуб сиру» 91
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 101
ДОДАТКИ