3649. Контрольна з економіки підприємства

варіант 1 НУХТ, 2018, 20 стор., 120 грн.
Нет заданного изображения
Основная цена 120,00 грн.
Описание

ПЛАН


1.Поняття підприємства, цілі та напрями його діяльності. Класифікація підприємств та їх об’єднань    3
Задачі    15
Задача 1
Балансова вартість основних засобів на початок року становить 70 млн.грн. Протягом травня і вересня поточного року будуть введені в дію нові основні засоби вартістю відповідно 750 і 1650 тис.грн. Крім того, за раніше укладеною угодою з іноземною фірмою буде придбана у жовні цього ж року нова автоматична лінія вартістю 8200 тис.грн. Витрати на її транспортування і монтаж становлять 10% вартості імпортної техніки. В жовтні цього ж року мають бути виведені з експлуатації основні виробничі засоби через їх повне фізичне спрацювання на загальну суму 2,5 млн.грн. Економічне спрацювання (амортизація) основних засобів на початок наступного року досягне 40%. Обчислити: 1) середньорічну вартість основних засобів підприємства 2) балансову та залишкову вартість основних засобів на початок наступного року
Задача 2
Визначити коефіцієнт оборотності обігових коштів і величину одного обороту, а також розмір обігових коштів, що вивільняються. Середньорічна сума обігових коштів у звітному році складає 35 тис.грн., а обсяг реалізованої продукції – 110 тис.грн. У плановому році підприємство прискорить оборотність обігових коштів проти звітного на 9%.
Задача 3
Протягом місяця робітник виготовляє за 164 год. 280 виробів. У результаті впровадження заходів щодо покращення організації та обслуговування робочих місць трудомісткість виготовлення виробу зменшилась на 4%. Визначити, скільки виробів виготовить робітник за нових умов праці та наскільки відсотків збільшиться його продуктивність праці?
Задача 4.
Чи буде прийнятий проект інвестування у розмірі 19 тис.грн. при ставці дисконтування 16%, якщо очікуваний прибуток прогнозується в наступному розмірі:
1-й рік – 4 тис.грн.
1-й рік – 6 тис.грн.
3-й рік – 6 тис.грн.
4-й рік – 8 тис.грн.
Відповідь обґрунтувати, базуючись на розрахунках економічної ефективності інвестицій в проект

Список використаних джерел    20

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...