3705. Кейс з бізнес-фінансування, НАСОА

НАСОА, 2018 рік, 12 тор., 100 грн
Нет заданного изображения
Основная цена 140,00 грн.
Описание

ПЛАН

КЕЙС 2.2    3
Вказівки
Будь ласка, уважно прочитайте кейс-стаді і подумайте, які рішення ви можете запропонувати. Напишіть свої рекомендації. Тут немає правильних чи неправильних рішень, однак одні відповіді більш очевидні, над іншими слід поміркувати.
Товариство ZET Transport було засновано 1993 р. у населеному пункті Жбіковіце, що неподалік від міста Новий Сонч у Польщі. Із самого початку своєї діяльності ZET Transport зосередив увагу на розвитку міжнародних перевезень.
Опис підприємства
На час створення фірма мала одну вантажівку для перевезення будівельних матеріалів і сідельний тягач, придбаний закордоном. З причин організаційного та фінансового характеру (до купленого тягача потрібен був ще причіп, на придбання якого фірма не мала коштів) ZET Transport передав свій автомобіль у розпорядження німецької фірми, що займалась експедитуванням. Зі свого боку, фірма надала технічні засоби, гроші та водія, який мав усі необхідні документи і здійснював регулярні перевезення за маршрутом Німеччина – Польща – Німеччина; натомість німецька фірма забезпечувала комплексне організаційне обслуговування перевезень. Власниками ZET Transport належало лише щомісяця отримувати документи і виписувати рахунки-фактури. Цей період діяльності для власників фірми був справжньою школою бізнесу, наукою, якої вони навчалися на найкращому досвіді.
…….
Дайте відповіді на наступні запитання на основі інформації кейс-стаді.
1. Розподіліть усі витрати підприємства, що подані у додатку 2, на постійні та змінні з урахуванням специфіки сфери діяльності фірми.
2. Простежте за динамікою витрат. У яких видах витрат відбулися зміни і як це позначилось на їх питомій вазі в загальних витратах? Як ви думаєте, що спричинило ці зміни?
3. Як змінилася частка постійних витрат щодо змінних упродовж чотирьох років? Як це позначилося на діяльності підприємства?
4. Обчисліть рівень беззбитковості підприємства, якщо вартість одного перевезення складатися в середньому 20 000 злотих.
5. Розрахуйте, який рівень прибутку потрібно запланувати підприємству, щоб його обсяги реалізації вдвічі перевищили рівень беззбитковості.
6. Яку методику ціноутворення краще обрати цьому підприємству? Обґрунтуйте, чому.
АНАЛІЗ КЕЙСА 2.2    7
ВИСНОВКИ    11
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ    12

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...