3709. Курсова робота на тему Розроблення рекомендацiй щодо впровадження системи НАССР у виробництво хлiба пшеничного
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Система управління якістю (безпекою) як гарант виробництва конкурентноспроможної продукції 4
1.1. Дoсвід рoзрoблення системи НAССР у різних гaлузях прoмислoвoсті 4
1.2. Метoдoлoгія рoзрoблення системи НAССР 10
РОЗДІЛ 2. Розроблення блок – схеми виробництва харчового продукту 18
РОЗДІЛ 3. Розроблення документації системи управління якістю (безпекою) конкретного харчового продукту 23
РОЗДІЛ 4. Розроблення рекомендації щодо впровадження системи управління безпекою харчового продукту на основі принципів НАССР (системи управління якістю за стандартами ISO 9000) 35
ВИСНОВКИ 40
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 42