3710. Курсова робота на тему Ідентифікація хліба пшеничного

ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Літературний огляд асортименту хліба пшеничного на ринку України 5
1.1. Характеристика хліба пшеничного 5
1.2. Формування асортименту хліба пшеничного на підприємстві 9
1.3. Вимоги нормативної документації до хліба пшеничного 13
РОЗДІЛ 2. Ідентифікація хліба пшеничного і методи виявлення його фальсифікації 15
2.1. Ідентифікація хліба пшеничного та порядок її проведення 15
2.2. Фальсифікація хліба пшеничного: види, методи виявлення 23
РОЗДІЛ 3. Заходи боротьби з видами фальсифікації, які можуть бути на підприємстві 34
3.1. Відповідальність виробників за забезпечення належної якості продукції 34
3.2. Заходи щодо попередження випуску фальсифікованої продукції 44
РОЗДІЛ 4. Розроблення блок-схеми виявлення фальсифікації хліба пшеничного 46
ВИСНОВКИ 47
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 50